Sunnuntai, Syyskuu 9, 2018, 12:38

KEVÄT 2024

Tässä alla tietoa tulevista tilaisuuksistamme. Voit ottaa mukaasi myös seuralaisen, sillä KIS:n tilaisuudet ovat avoimia kaikille.

Juuso Häikiön kolme elämää

Ti 7.5. klo 17 pääkirjaston kokoussalissa. Martti Häikiö kertoo kirjastaan Juuso Häikiön kolme elämää musiikkiesitysten siivittämänä. Martin kanssa keskustelemassa on myös Kuopion isänmaallisen seuran puheenjohtaja Pekka Niiranen.
Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Snellman ja kotiseuturetki

Perinteinen kunniakäynti J. V. Snellmanin patsaalla perjantaina 10.5. klo 10 yhdessä opiskelijoiden ja kuopiolaisten kanssa. Puhujana tilaisuudessa on Suomen Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti.

Kotiseuturetkeä suunnitellaan elokuussa Juankoskelle. Lisätietoja retkestä tulee lähempänä ajankohtaa.

Entä millaisia tilaisuuksia sinä haluaisit KIS:n järjestävän? Kerro mielipiteesi meille sähköpostilla osoitteeseen toimisto@kuopionisanmaallinenseura.fi.

Tapaamisiin tilaisuuksissa!

Ei viestejä